Diensten

Binnenschilderwerk

img 20210710 wa0010 (1)

Met binnenschilderwerk creëer je stijl en uitstraling. Ben je toch al aan het vernieuwen? Kijk dan eens of de huidige kleuren nog wel bij je passen. Kleur is sfeerbepalend en alles is mogelijk.

Ook zorgt een goede verflaag voor het behoud van de woning of het bedrijfspand tijdens hedendaags gebruik.

Wij adviseren u graag

Door onze uitgebreide vakkennis en expertise kunnen wij u perfect adviseren welke methode en producten het beste passen bij uw binnen schilderwerk. Bij hele projecten gaat onze voorkeur uit naar spuitwerk. Lak spuiten en tex spuiten vallen onder het binnen schilderwerk. Dit is zeer efficiënt en geeft een strak en esthetisch resultaat. Maar we gaan zeker het schilderen met de hand niet uit de weg. Ooit komt het voor dat dit in de praktijd net wat makkelijker te realiseren is. Bij spuitwerk dient de ruimte immers leeg te zijn. 

Doordat spuitwerk erg populair is door zijn gladde afwerking is de behoefte ontstaan bij klanten om ook het schilderwerk net zo glad te hebben. VDH Spuit & Schilderwerken is hierin gespecialiseerd. Door verschillende technieken uit de spuitwereld te combineren kunnen we schilderwerk leveren dat nagenoeg net zo glad is dan spuitwerk. Dit sluit feilloos aan bij de rest van het interieur en zo krijgt u alsnog een zeer strakke afwerking.

VDH Spuit & Schilderwerken

Totaalpakket

  • Deuren en kozijnen

  • Wanden en plafonds

  • Trap

  • Interieurdelen

  • Overig timmerwerk