Over VDH

VDH Spuit & Schilderwerken kiest voor een persoonlijke benadering. Lees meer over ons en ontdek wat onze passie is!

20210918 091744

“Kwaliteit boven kwantiteit”

Al van kleins af aan ben ik dicht betrokken geweest bij het verwerken en verspuiten van verf producten. Al snel werd duidelijk dat ik me wilde verdiepen op dit gebied en mezelf wilde specialiseren. Na de nodige opleidingen te hebben gevolgd zijn we tot op de dag van vandaag nog elke dag bezig onze kennis te verbreden en de nieuwste innovaties te volgens op het gebied van spuit en schilderwerken. Op deze manier kunnen wij u het beste van dienst zijn en kunt u profiteren van ons brede aanbod van de modernste spuittechnieken tot aan het traditionele schilderwerk. 

VDH Spuit & Schilderwerken kiest voor een persoonlijke benadering. De wensen van de klant staan voorop. En elke klus is maatwerk. Daarom zullen we altijd een bezoek inplannen om het werk in te meten en de persoonlijke wensen door te nemen.  

Reviews

★★★★★

Wij zijn trots op onze samenwerkingen en de projecten waar wij aan mogen werken! Bekijk hieronder enkele reviews van onze tevreden klanten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore ...
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris
Prachtig bedrijf én top service
Sander Goorman
Yooker

“Met onze professionele expertise kijken we samen wat de beste mogelijkheden en toepassingen zijn voor u.”