Diensten

Stukadoor

img 20210710 wa0010 (1)

Wij als spuiter/schilder weten als geen ander hoe belangrijk een goede wandafwerking is. Goed stucwerk draagt bij aan een mooi eindresultaat. We kunnen als schilder kleine reparaties herstellen en het stucwerk controleren en finetunen.

Maar we kunnen de ondergrond niet veranderen. Een goede basis is daarom echt belangrijk. Een goede stukadoor die weet dit en levert zijn werk naar behoren.

Goed stucwerk is belangrijk

Helaas gebeurt het nog te vaak dat het stucwerk te wensen overlaat en tevergeefs kan de schilder het dan oplossen. Als de stukadoor een 5 levert maken wij er een 6.5 van. Als hij een 8 levert maken wij er een 10 van. Kortom goed stucwerk werkt bevorderend voor ons. Daarom hebben we een samenwerking opgebouwd met gerenommeerde stukadoorsbedrijven in de regio.

Bedrijven die kwaliteit leveren waar we achterstaan. Door deze samenwerking hebben we korte lijntjes onderling en naar de klant toe waardoor we gemakkelijk kunnen inspelen op verschillende situaties. Er word helder gecommuniceerd en u heeft geen omkijken meer naar de stukadoor en de schilder. Kiest u voor deze samenwerking dan bent u verzekerd van het beste eindresultaat.