Diensten

Buitengevels

img 20210710 wa0010 (1)
Het schilderen van gevels en metselwerk is niet meer weg te denken uit de moderne architectuur. Keimwerk ook wel genoemd in de volksmond. We gebruiken meestal minerale producten voor gevels en metselstenen. Dit is een damp open verfsysteem en is goed bestand tegen weersinvloeden. Een geschilderde gevel geeft direct een luxe uitstraling die lang mee gaat.

We hebben voor elke ondergrond je juiste oplossing. Of het nu gaat om bakstenen, beton, hout, pleisterwerk of damwand bekleding. U bent bij VDH Spuit & Schilderwerken aan het juiste adres. Uw wensen zullen worden opgenomen en u krijgt advies over het juiste verfsysteem dat past op uw gevel.

Airless spuitapparatuur

Voor het schilderen van grote gevels gebruiken we de airless spuitapparatuur waar een roller op aangesloten is. Dit is een stuk sneller want de machine voert de verf aan door de slang naar de gevoede roller of jetroller. Hierdoor hoeven we niet meer te stoppen en kan er in 1 keer een egale verflaag worden aangebracht wat zorgt voor

een gelijkmatige droging en dus kwaliteit. Deze methode combineert de voordelen van rollen en spuiten in 1 beweging. Zo kunnen wij concurrerende prijzen hanteren en vakwerk leveren van hoge kwaliteit.

VDH Spuit & Schilderwerken

Toepassingen

  • Renovatie

  • Nieuwbouw

  • Bedrijfspanden

  • Restauratie

  • Monumenten